avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna - costuri mai reduse pentru inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna - costuri mai reduse pentru inmatriculare masina

am cumparat un auto de la o prsoana care a fost inmatriculata in anul 2006 in ro pe o firma de lizing si dupa aceasta a fost inmatriculata in 2009 pe persoana fizica ,as dori sa o inmatriculez pe mine si este taxa 5220 lei ce metoda as putea sa fac sa ies mai ieftin va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gygype , utilizator 21:53, 5 Martie 2015
incearca si cu inscrierea in CIV de catre RAR a emisiilor de CO2, daca nu cumva suma pe care o mentionezi a fost stabilita tinandu-se cont de aceste emisii
o sa incerc si asta mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu 2016 gogutzu89 gogutzu89 Se poate inmatricula o masina adusa din Germania fara a plati taxa de mediu ? Daca se poate care ar fii metoda , cat ar costa si cat timp dureaza aproximativ ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat in germania jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt etapele inmatricularii unui autoturism care a fost adus din Germania (in prezent are numere expirate) si ce ... (vezi toată discuția)