avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zilelor de concediu in urma incetarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zilelor de concediu in urma incetarii contractului de comun acord

Buna ziua,

Am intrat in acest an la societatea la care lucrez de 6 ani (pe baza unui contract de munca pe perioada nelimitata) cu 27 de zile de concediu de odihna (5 ramase din 2014).

Am efectuat 6 zile de concediu pana in data de azi, 3 Martie 2015 si am ramas cu 21.

Am anuntat dorinta de a pleca din societate si am decis de comun acord ca ultima zi sa fie 13 Martie 2015.

La 1 saptamana dupa semnarea acordului m-am trezit cu doar 2 zile de concediu ramase.

Intrebarea este, nu trebuiau sa imi ramana 21 de zile lucratoare ce urma a imi fi compensate in bani in urma incetarii contractului?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gabrielvalentinvasile , utilizator 16:39, 3 Martie 2015
Pe 2015 aveti dreptul la CO aferent perioadei 01.01.2015 - 13.03.2015.

Cate zile de CO sunt mentionate in c.i.m.?
22 de zile conform c.i.m
Din calculele mele reiese ca pentru perioada aferenta aveti dreptul la 4 zile lucratoare de CO.

4 + 5 din 2014 - 6 efectuate , mai raman de compensat 3 zile de CO.
Multumesc frumos pentru clarificari, au fost de mare folos.

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna carmenliv carmenliv in anul 2014 un angajat a fost 5 luni in concediu medical, in anul 2015 angajatul a fost 2 luni in medical, iar in luna martie 2015 acesta a incetat ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Raportarea zilelor de concediu Chriss14 Chriss14 Buna ziua. Am o problema cu fosta firma la care am lucrat. Am fost angajat pe perioada determinata de un an de zile, iar conform contractului aveam dreptul ... (vezi toată discuția)