avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executari silite imobile
Discuție deschisă în Executare silită

Executari silite imobile

Am cumparat un apartament de la executare silita de la o banca.
Fostul proprietar are datorii mari la intretinere, trebuie sa le preiau eu? Asa ceva nu scria in publicatia de vanzare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 3 Martie 2015
In caietul de sarcini erau precizate debitele acumulate la asociatia de proprietari?
la dosarul de executare trebuie sa existe documente ale autoritatilor
Exista extras de carte funciara ,exista notat privilegiul imobiliar de catre asociatia de proprietari ?
Daca asociatia de proprietari nu a inteles sa respecte dispozitile legale referitoare la procedura recuperare sume cu titlu de restanta,daca nu a desfasurat demersuri prentru instituire privilegiu si actionare in judecata debitor ,dvs nu aveti nici o obligatie fata de debitele acumulate anterior achizitiei bunului imobil
Asociatia de proprietari-daca are interesul sa recupreze debitul ,poate sa desfasoare acte si actiuni direct impotriva proprietarului executat -daca acesta este solvabil sau impotriva reprezentantilor asociatiei de proprietari responsabili care aveau obligatia dar nu au desfasurat demersuri recuperare debit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unui debit de la un proprietar Murarasu Murarasu Un proprietar cu datorii la o banca si la asociatia de proprietari a pierdut apartamentul prin licitatie ,asociatia nu a primit nici un ban , acum vine noul ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii Gaellycus Gaellycus O bancă, poate vinde un apartament ipotecat fară acordul asociaţiei de locatari?Debitorul la bancă are o datorie de 6.000 lei .Apartamentul a fost vÎndut ... (vezi toată discuția)
Apartament cumpărat prin licitație, cu datorii mari la întreținere. sunt obligat să le plătesc? MADALINAionita MADALINAionita Buna ziua, la data de 15,12.2014 am dobandit un apartament cumparat prin licitatie publica.Asociatia de proprietari impreuna cu administratorul blocului ... (vezi toată discuția)