avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Vama neplatita si colet ridicat
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Vama neplatita si colet ridicat

Buna!
Am gasit o motocicleta de vanzare, import SUA. As vrea sa stiu daca proprietarul din Romania are deja motocicleta la el acasa, exista posibilitatea ca el nu a achitat inca vama pe ea? Trebuie sa-mi dea o chitanta care confirma plata vamei? In cazul in care vama nu a fost platita, pentru valoarea de 5000 de euro care sunt toate taxele de achitat si cam ce suma?
Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)
Factura e-bay laurail laurail buna ziua! am achizitionat un produs din state prin intermediul e-bay-ului in valoare de 443 $. Singura factura pe care o am este cea emisa de site-ul ... (vezi toată discuția)
Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)