avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto suspendat in România dar doresc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto suspendat in România dar doresc preschimbare in Anglia

Buna seara,

Pe scurt astăzi 05.03.15 am primit o scrisoare de la poliție cum ca am permisul suspendat pentru 120 zile începând cu 23.03.15 in urma unui proces pierdut...
Am si eu urmatoare întrebare dacă cer schimbarea permisului românesc in Anglia deoarce in doua zile plec(am găsit de munca ca șofer) se mai aplica suspendarea permisului in uk?
Cel mai recent răspuns: bgd29 , utilizator 16:36, 29 Noiembrie 2016
Autoritatile engleze vor solicita autoritatii emitente romanesti informatii despre valabilitatea permisului iar daca perioada de suspendare nu este efectuata nu il vor preschimba. Aveti obligatia predarii permisului si efectuarii pperioafei de suspendare.
Da doar ca nu a început încă perioada de suspendare si dacă apuc schimb permisul credeți ca mai se aplica suspendarea in cazul in care devin rezident uk?
Daca politia v-a notificat cu privire la perioada de suspendare inseamna ca sunteti deja in baza de date a politiei iar cand vor primi solicitarea de la autoritatile din UK acestia vor fi informati cu privire la stadiul permisului. Nu cred ca vor preschimba un permis suspendat sau in curs de suspendare. Nu cunosc ce declaratie teebyie data in Uk cind veti solicita preschimbarea.
Da o sa revin cu răspuns după ce trimit documentele pentru schimb. Nu se da declarație când se schimba trebuie doar un formular trimis împreună cu documentele. Mulțumesc
Dacă cineva știe rog sa mă ajute cu un răspuns!
salut !
Ai rezolvat cu preschimbarea !? sunt si eu in aceeasi situatie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat în românia perioada 150 de zile Magualex00 Magualex00 Buna seara,in data de 1.5.2013 am condus mașina în localitate cu viteza de 120 de km/h.am depus contestație iar astăzi data de 7.6.2017. am primit acasă o ... (vezi toată discuția)