avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parintii mei sunt pensionari si au un magazin mixt. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parintii mei sunt pensionari si au un magazin mixt. Administratorul magazinului este tata. Intrebarea mea este: Mama poate vinde la magazin fiind pensionara?

Buna ziua,

Parintii mei sunt pensionari si au un magazin mixt. Administratorul magazinului este tata. Intrebarea mea este: Mama poate vinde la magazin fiind pensionara?
Magazinul este SRL, deschis in 2004. Tata pe vremea aceea nu era pensionar. Tata este iesit la pensie anticipat, iar mama la limita de varsta.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2015
Andet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 3 Martie 2015
Ce forma juridica are acel magazin , PFA, I.I. , I.F. ?

Parinitii sunt pensionari la limita de varsta?
Magazinul este SRL, deschis in 2004. Tata pe vremea aceea nu era pensionar. Tata este iesit la pensie anticipat, iar mama la limita de varsta.
Multumesc
Mama dvs poate vinde numai daca are incheiat un c.i.m. cu societatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe de platit pentru un angajat iesit la pensie radu_john radu_john Buna ziua, 1 ) Doresc sa deschid un magazin mixt si vreau sa angajez cu 2 ORE o persoana iesita la pensie la limita de varsta .Mai ... (vezi toată discuția)
Cum preia o intreprindere individuala un srl dragoman64 dragoman64 am un srl cu activitate comerciala magazin mixt o masina in leasing pot infiinta o intrepridere individuala cu care sa preiau srl srl urmand sa il inchid sa ... (vezi toată discuția)
Pfa, if sau srl Diana_Szabo Diana_Szabo Buna seara! Doresc sa-mi deschid un PFA. Obiectul de activitate desfasurat va fi \\"comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate cu vanzare predominanta ... (vezi toată discuția)