avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vodafone - recuperare datorii TF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vodafone - recuperare datorii TF

Buna seara,

Am avut un abonament la vodafone in noiembrie 2012 , iar in februarie a fost reziliat. Acum m-am trezit cu o notificare de la Departamentul Recuperare Directa Datorii de la TF care spune ca am de plata 1400 lei. In 24 septembrie le-am trimis un mail prin care am cerut explicarea datoriei care era atunci de 1200 lei, care este dobanda etc. Mi-au raspuns sec cum ca e un debit pt incheierea contractului vodafone , niciun alt detaliu .
Am insistat cu mail-uri sa-mi detalieze datoria, dar nu am mai primit nici macar un mail.

Ce pot sa fac ? Eu am solicitat recuperatorilor informatiile in scris, dar ei voiau sa discutam doar telefonic (probabil acesta e motivul pentru care nu mi-au mai trimis mail).

+ nu am fost instiintat despre cesiune .

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 15:55, 4 Martie 2015
Dacă sunteți abonat persoana fizica, faceți o plangere la protectia consumatorului indicand modul de abordare al operatorului telefonic. Orice suma ceruta unui consumator trebuie sa isi gaseasca justificarea in contractul incheiat, iar contractul trebuie sa respecte prevederile legii 193/2000 privind clauzele abuzive. In principiu orice taxa de reziliere este abuziva cu exceptia situatiei in care ati beneficiat de vreo reducere de pret la telefoane sau alte facilitati caz in care operatorul va poate solicita restituirea acelor facilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o situația mai delicată cu doi operatori de ... Catalin Moraru Catalin Moraru Bună ziua. Am o situația mai delicată cu doi operatori de telefonie mobila: Orange și Vodafone. Vă detaliez puțin situația: În urmă cu aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)
Abuzuri operator telefonie lena-d lena-d doresc sa dau in judecata un operator de telefonie pt abuz. cum proedez? locuiesc in ploiesti, ii pot actiona la tribunalul prahova? (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)