avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Permis de munca Germania, inregistrare in Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Permis de munca Germania, inregistrare in Romania

Buna seara , daca in noiembrie am lucrat cu permis de munca in germania,apar undeva inregistrat cu suma pe care am obtinut-o in urma prestarii de servicii ?
Va intreb acest lucru , deoarece fiul meu doreste sa solicite o bursa sociala la facultate si se calculeaza veniturile din lunile noiembrie(doar in luna aceasta am lucrat , dupa care m-am intors acasa ) decembrie (salariu minim)ianuarie(salariu minim).
Cel mai recent răspuns: mm1232 , utilizator 10:47, 4 Martie 2015
Figurati ca realizator de venituri la institutiile fiscale din Germania pentru veniturile realizate in acest stat si nu in tara.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass feel feel buna! Am o mare nelamurire... In iunie 2008 am terminat facultatea si m-am angajat in septembrie 2008. Am lucrat pana in sept 2009. Apoi in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire bibi14 bibi14 Buna ziua, Am o mare dilema. Am lucrat de pe 8 ianuarie pana pe 18 februarie, cand mi.-am dat demisia. Am fost saptamana trecuta la CAS Iasi si apaream ... (vezi toată discuția)
Cum este afectata indemnizatia de concediu de odihna in ianuarie-martie de trecerea contributiilor la anagajat dona_gh dona_gh Indemnizatia de concediu de odihna se calculeaza ca medie a veniturilor ultimelor 3 luni lucrate. In acest caz, avand concediu in luna ianuarie inseamna ca ... (vezi toată discuția)