avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate

Din cate am inteles, conform noii legislatii fiscale, pentru evaziune fiscala se suspenda activitatea intre 1- 3 luni. Schimbarea ce a intervenit consta in faptul ca daca doresti sa contesti aceasta decizie, suspendarea ramane in continuare in vigoare. Nelamurirea mea este daca intr-adevar acest lucru este legal si daca exista vreo alta posibilitate pentru a amana suspendarea. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate SimonaFlorea29 SimonaFlorea29 Din cate am inteles, conform noii legislatii fiscale, pentru evaziune fiscala se suspenda activitatea intre 1- 3 luni. Schimbarea ce a intervenit consta in ... (vezi toată discuția)
Reducerea temporara a activitatii Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, Pentru reducerea temporara a activitatii de la 5 la 4 zile conform art 52 (3) C.Muncii, e nevoie de Hot Aga sau e sufienta o decizie interna in ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala SimonaFlorea29 SimonaFlorea29 Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta. In urma unui control din partea departamentului ANAF - AntiFrauda, am primit acuzatia de evaziune fiscala si o sanctiune ... (vezi toată discuția)