avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Spectacol, conditii pregatire
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Spectacol, conditii pregatire

Buna ziua, Am o Intreprindere Individuala cu activitatea "Activitati recreative si distractive pentru copii". As dori sa pregatesc un spectacol de teatru pentru copii. Exista legislatie speciala pentru acest gen de spectacol? Am inteles ca trebuie sa ma inscriu in Registrul institutiilor de spectacole. Cum trebuie sa procedez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: laviniagheorghe , utilizator 08:15, 7 Martie 2015
Nu-mi poate raspunde nimeni? Legislatia in vigoare ce spune vizavi de organizarea spectacolelor? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez o intreprindere individuala cu scopul de a face teatru pentru copii ideeculturala ideeculturala De profesie sunt actrita si doresc sa infiintez o Intreprindere Individuala in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea un teatru pentru copii. Copii care ... (vezi toată discuția)
9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)
Autorizatie pt. alte activitati recreeative. danbaban danbaban Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, ... (vezi toată discuția)