avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Neinregistrare factura in luna emisa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Neinregistrare factura in luna emisa

Buna ziua,

ultima factura emisa pe decembrie 2014 va fi inregistrata in contabilitate pe ianuarie 2015 din cauza ca am uitat sa ii trimit factura contabilului in timp util. clientul a inregistrat factura pe decembrie 2014, cum trebuia. doresc sa va intreb daca risca vrio amenda firma si ce se mai poate face?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:01, 4 Martie 2015
Cel mai bine dati-i factura contabilului si sa faca corecturile pentru a o inregistra in decembrie, caci el stie cel mai bine ce inseamna a nu inregistra factura cum trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din evidenta contabila a unei facturi Ioana_rib Ioana_rib Am preluat contabilitatea unei firme si am constatat acum la ianuarie 2015 cu ajutorul extraselor de cont la decembrie 2014 faptul ca un client nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Nereguli cu facturi. ce probleme pot apărea? Petrovic Petrovic Referitor PFA în sistem real și plătitor de TVA, vă rog să îmi spuneți care sunt consecințele următoarelor categorii de probleme 1. Facturi ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2016, conditionare de plata unei amenzi de circulatie timmi timmi Buna ziua, Vin in fata dvs cu o dilema. In 2014 am primit o amenda de circulatie ( mai exact in luna ianuarie a anului 2014). Plecand din oras am uitat ... (vezi toată discuția)