avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scoaterea din evidenta contabila a unei facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scoaterea din evidenta contabila a unei facturi

Am preluat contabilitatea unei firme si am constatat acum la ianuarie 2015 cu ajutorul extraselor de cont la decembrie 2014 faptul ca un client nu ne-a acceptat o factura din oct. 2013 si nici nu o va accepta,, la noi fiind inregistrata, cum pot sa fac sa rezolv aceasta situatie, cum as putea sa o scot facutura si din evidentele noastre?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 13:27, 23 Ianuarie 2015
Presupun ca este vorba de servicii. Sa va trimita refuzul de acceptare al situatiei de lucrari, raportul de lucru etc. In baza acestuia emiteti o factura de stornare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare factura in luna emisa andreim andreim Buna ziua, ultima factura emisa pe decembrie 2014 va fi inregistrata in contabilitate pe ianuarie 2015 din cauza ca am uitat sa ii trimit factura ... (vezi toată discuția)
Factura incasata de doua ori nicolpa nicolpa Azi cand am sunat la banca am aflat ca un client extern ne-a platit o factura de doua ori(din greseala) in luna decembrie. Cum inregistrez acest lucru in luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 1-2 1-2 Se depune declaratia 101 pentru ianuarie 2013, la firmele care au trecut cu data de 01.02.2013 la microintreprinderi? (vezi toată discuția)