avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionata anticipat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionata anticipat

Buna ziua,
Am 57 de ani si sunt pensionata anticipat de 1 an iar peste 2 ani intru la pensie limita de varsta. Peste 1-2 luni trebuie sa primesc niste bani dintr-o vanzare si mi s-a spus sa-mi deschid cont bancar. Ma afecteaza acest lucru in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: sherazatt , utilizator 12:08, 4 Martie 2015
Nu va afecteaza, veniturile din vanzari nu sunt venituri supuse platii contributiei la pensie.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita varsta ganalu63 ganalu63 Va rog sa imi calculati varsta de pensionare in conditiile in care sunt nascuta in iunie 1963, pana in prezent am 37 ani si 5 luni lucrati din care in gr.II cu ... (vezi toată discuția)
Pensia a fost diminuata din cauza perioadei de somaj? roox_me roox_me Somajul si imediat depunerea dosarului de pensie( limita de varsta) afecteaza valorea pensiei? Adica mai exact, daca mama mea a iesit la pensie din somaj, o ... (vezi toată discuția)
Ce pot alege sa ies mai devreme la pensie? 11041961 11041961 Sint nascuta in 1961luna aprilie , am 33ani vechime din care 16ani si 7 luni grupa a 2a , cum credeti ca e mai bine sa ma pensionez si daca ies anticipat imi ... (vezi toată discuția)