Ce pot face in situatia in care instanta ,la termenul la care a fost depus in instanta raportul de evaluare ,a dispus ,,amanare pronuntare,,.
Eu inteleg ca in momentul in care instanta a amanat pronuntarea , s-a incheiat perioada de dezbatere si a incetat posibilitatea de a face obiectii,de a cere contraexpertiza sau de a pune concluzii.
Dupa ramanerea in pronuntare,chiar daca se amana acest moment,niciuna dintre parti nu mai poate interveni in sustinerea opiniilor sale, in acea instanta.
La termenul respectiv nu am fost in sala ,cerusem judecata in lipsa.Raportul este in opinia mea gresit intocmit.
Ceea ce ma nelinisteste este daca se poate invoca faptul ca raportul fusese depus la dosar cu 5 zile inainte si atunci instanta nu era obligata sa acorde timp pentru aducerea la cunostinta a raportului.
Pe de alta parte, o contraexpertiza se poate cere pana la primul termen de dupa depunerea raportului in instanta.Raportul respectiv are ca termen pentru care este intocmit, termenul procesului la care hotararea a ramas in pronuntare. Multumesc!
sper sa nu abuzez de timpul dumneavoastra!
Daca nu sunteti multumit de hotararea ce urmeaza a fi pronuntata puteti formula calea de atac prevazuta de lege,printre motive puteti trece si cele mentionate in postarea dvs.Instanta a considerat ca nu aveti obiectiuni la raport si a ramas in pronuntare pe fondul cauzei.
Inlocuire expert
eugen82
Daca un expert face un raport de expertiza in mod evident neptrofesionist, cu erori grosolane pe care le poate constatata orice persoana fara pregatire, ... (vezi toată discuția)