avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestarea măsurii asigurătorii (art.250 NCPP)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contestarea măsurii asigurătorii (art.250 NCPP)

buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti ce mai pot face ?
pe scurt: am facut contestatie la o ordonanta a parchetului de pe langa tribunalul brasov, asa cum reiese din titlu iar la sedinta nici nu am apucat sa spun ceva intrucat contestatia am depus-o dupa termenul de 5 zile ! eu trebuia sa stiu asta ? nu era mentionat nicaieri in ordonanta !


Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Respinge ca tardivă contestaţia formulată de...

Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 19.02.2015.

ce mai pot face ?
Termenul de contestatie este de 3 zile de la data comunicării ordonanţei de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corb la corb nu-si scoate ochii... CBucuresti CBucuresti Buna ziua Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si cat mai la obiect. Accident de masina, declansarea procesului cu EUROSINS in 2011, in 2013 decembrie se da ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala (art.315 lit. c ncpp) - e obligatoriu sa fiu prezenta la termen? monik monik buna ziua, in calitate de consilier in proprietate intelectuala am asistat un client in cazul retinerii unui produs contrafacut (contrafacere marca). Am ... (vezi toată discuția)