avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declarare livrare si achizitie de energie electrica ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declarare livrare si achizitie de energie electrica intracomunitara in declarartia 300 si vies (390)

Cum se declara achizitia de energie electrica de la un furnizor din UE cu cod valid de tva si livrarea de energie electrica catre catre un client extern din UE cu cod valid de tva in declarartia 300 si declaratia 390 ?
Mentionez ca livrarea este in sfera operatiunilor scutite cu deducere art. 143 al. 3 lit. b si c.
Achizitia de energie din UE o inrtegistrez cu taxare inversa.

Multumesc celor care imi vor raspunde.

Alte discuții în legătură

Furnizor fara cod valid de tva boda_meli boda_meli Buna, Firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii de transport de la un furnizor din Ungaria. Furnizorul nu are cod valid de TVA. Prestarea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Declaratii SOLEI SOLEI Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra, va rog mult. Am o factura din Italia( client pentru firma mea) cu taxare inversa( eu sunt furnizorul), ... (vezi toată discuția)