avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face transferul de custodie a bunurilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face transferul de custodie a bunurilor

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarele situatii:
1. In urma unei evacuari lucrurile persoanei respective, au ramas in custodia statului, prin incheierea unui proces verbal impreuna cu executorul si reprezentantul Institutiei Statului. Eu nu pot intra in posesia spatiului din care persoana a fost evacuata, pt ca statul nu are unde depozita lucrurile. Asa ca am propus sa le iau eu in custodie, insa nu stiu daca se poate face transferul de la stat la persoana fizica
2. Daca le iau in custodie, (tin sa mentionez ca sunt lucruri uzate, 2 sifoniere si haine), si persoana respectiva nu si le ridica, dupa cat timp pot renunta la ele?


Multumesc ,

Alte discuții în legătură

Lamurire - refuz ridicare bunuri dupa evacuare mariaanastasia mariaanastasia Rugamintea pe care o am este aceea de a ma lamuri ce demersuri pot fi efectuate de catre mine si la ce autoritati ale statutului in urmatoarea situatie: in ... (vezi toată discuția)
Evacuare anton grigore anton grigore Dintr-un imobil se face evacuarea a 2 familii. A existat proces de evacuare dus pana la capat cu obtinerea hotararii judecatoresti definitive si ... (vezi toată discuția)
Bunuri aflate in custodie trista54 trista54 In urma unei evacuari silite a fostului proprieter, din ap. meu cumparat de la dinsul,am primit in custodie bunurile personale ale acestuia. Deoarece refuza ... (vezi toată discuția)