avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurare auto

Bună seara. Vă rog frumos, am cumpărat un autoturism, dar nu l-am înmatriculat încă pe numele meu. Pot face asigurarea obligatorie pe numele meu ? Am înțeles că s-a modificat legea pe 2015, privind asigurările. Vă mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Rca DanilaMarilena DanilaMarilena Buna seara, am o intrebare cu privire la asigurarea Rca. Eu daca sunt proprietara unui autoturism sunt obligata sa incei rca in momentul in care l-am ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate sau doar hotie - masina vanduta, asigurare incheiata de noul proprietar pe numele meu mihai mihai2008 mihai mihai2008 Buna ziua! acum 2 luni si jumatate mi-am vandut masina cu toate actele in ordine. Certificat fiscal, contract v-c, inclusiv completat in talon ca masina a fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca la auto pe cabinet medical individual facuta pe persoana fizica valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am urmatoarea speta: Un autoturism inmatriculat pe Cabinet Medical Individual, deci persoana juridica. Medicul care detine autoturismul in cauza, ... (vezi toată discuția)