Bună dimineaţa.Vă rog să-mi spuneţi cum procedează executorul cînd are de făcut o executare silită.Dacă executearea silită se poate amîna sau opri?termen, motive.Mulţumesc.
Executorul judecatoresc dupa ce a primit cererea din partea creditorului si hotararea judecatoreasca definitiva demareaza procedura de executare silita
Solicita date la autoritati pentru aflarea bunurilor in evidenta debitorului,dupa care dispune procedura de executare silita asupra bunului imobil/mobil/conturi/drepturi salariale
Pentru motive intemeiate,in termen de15 zile de la comunicarea somatiei,partea interesata poate formula contestatie impotriva executari silite
Mulţumesc pentru răspuns.Executorul trimite doar somaţie debitorului sau îl şi citează pentru a sta de vorbă la cabinet, pentru a afla mai multe de la debitor?
Executorul judecatoresc pentru respectarea procedurii de executare are obligatia sa intocmeasca si sa comunice somatie debitorului
Acesta ,daca are interesul poate desfasura personal demersuri la executorul judecatoresc
Executare silita
ionmarius03
Buna ziua, va adresez si eu o intrebare.
Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)