avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pamantul de sub bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pamantul de sub bloc

Buna ziua,

In cazul in care suntem o Asoaciatie de proprietari la bloc care pana acum nu am cumparat pamantul de sub casa dar am vrea sa cumparam.. cum se procedeaza.. trebuie ca toata lumea sa fie de ccord sa-si plateasca partea lui CPI sau se poate face individual?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:32, 5 Martie 2015
pentru a se intabula locuitele individual trebuie intabulat intai imobilul tot. intrebati la OCPI ce aveti nevoie.
Studiati [ link extern ] -
Carmen_2103 a scris:
.. pana acum nu am cumparat pamantul de sub casa dar am vrea sa cumparam..

Acum cine este proprietarul pamantului de sub blocul dumneavoastra? Primaria ori un dezvoltator imobiliar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc la bloc si de curand ne am trezit ca spațiul ... Helena33 Helena33 Buna ziua. Locuiesc la bloc si de curand ne am trezit, ca spațiul parcarii din fata blocului a devenit proprietate privata in urma retrocedării bunului ... (vezi toată discuția)
Intabularea si cadastrul proprietatilor vor fi gratuite? florinovici florinovici Am un apartament la care nu s-a facut cadastru si intabularea si as vrea sa stiu daca e adevarat ca beneficiez de gratuitate la cadastru si intabulare si ce ... (vezi toată discuția)
Nu mi se da chitanta pentru plata apei reci cosmin2323 cosmin2323 in urma cu citeva luni am cumparat o garsoniera intr-o zona rurala, problema este ca nu ni se da chitanta pentru plata apei reci. se citeste apa de unul dintre ... (vezi toată discuția)