avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inscriere scoala clasa 0
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inscriere scoala clasa 0

Buna ziua,
ce procedura as putea urma in urmatoarea situatie:

pentru inscrierea in clasa 0,trebuie ca domiciliu sa fie in apropierea scolii respective;
daca dorim sa mergem sa facem inscrierea la alta scoala intr-un alt cartier(unde locuiesc bunicii),ca acte trebuie sa intocmim?
-la notar se poate face declaratie de catre bunici?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 8 Martie 2015
Copiii ai căror părinți solicită înscrierea în clasa pregătitoare la școala de circumscripție vor fi înmatriculați la unitatea de învățământ solicitată.

Pe locurile libere, se înscriu și, ulterior, se înmatriculează copiii care provin din alte circumscripții școlare, inclusiv din alte localități, în conformitate cu solicitările părinților și cu prevederile metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2015-2016.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2013 - 2014 georgiana83 georgiana83 am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)
Din stiri pereanu123 pereanu123 Buna seara,ati publicat ceva despre inscrierile la clasa zero.ati spus ,,atentie,metodologia nu se plica fara sa fie publicata in MO.,,Asta era valabil la 15 ... (vezi toată discuția)