avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar anticipat - decizie de debit pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar anticipat - decizie de debit pentru realizarea altor venituri

Fiind pensionar anticipat cu pensi sub salariu minim am lucrat la o firma 2 luni si am primit decizie ca in cele doua luni am primit venituri necuvenite de la casa de pensii si mi se solicita returnarea veniturilor primite ca pensie .am sansa sa anulez decizia? si cine ma poate ajuta cu un lnk model de contestatie.

Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 6 Martie 2015
Nu cred ca veti avea sanse sa anulati decizia de impunere.

Pentru model vedeti acest link :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire decizie pensionare Pitesti Pitesti La inceputul lunii august, am primit de la Casa de pensii o decizie de REVIZUIRE a dosarului de pensionare (sunt in pensie din 2012, la inceput aniticipat si ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensie de 4 lei addynutza addynutza Buna ziua, o persoana cu varsta de 30 de ani sufera din nastere de invaliditate, parintii persoanei respective au incercat sa il ajute pentru viitor sa ii faca ... (vezi toată discuția)
Pensie incasata necuvenit georgeboboi georgeboboi Buna ziua, Am primit de la Casa De Pensii o somatie pt a platii inapoi o suma reprezentand pensie de urmas incasat necuvenit pe perioada august-decembrie ... (vezi toată discuția)