avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetare efecte act administrativ - URGENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetare efecte act administrativ - URGENT

Va rog daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare

Consiliul Judetean emite un document constatator ca nu mi-am indeplinit anumite obligatii contractuale in cadrul unui contract de achizitie publica. Dar eu din 2012 sunt intr-un proces cu acestia intrucat am dorit sa ies din contractual acesta din culpa lor iar instanta ar trebui sa constate rezilierea acestui contract, proces care nu s-a definitivat.
Cu toate ca exista un proces in care se judeca constatarea rezilieriii contractului de achizitie, autoritatea contractanta emite un certificat constatator ca nu mi-am indeplinit obligatiile contractuale si in posteaza pe SEAP. iL ATAC CU ACTIUNE IN ANULAREA, actiune care nu s-a definitivat.
Dar, primesc de la alta autoritate contractanta comunicat ca ma descalifica pentru ca a vazut documentul constatator prin care nu mi-am indeplinit obligatiile contractuale cu toate ca le-am demonstrat ca pe rol exista doua procese cu acestia, dar nu au luat in calcul nimic
Va rog sa-mi raspundeti chiar daca nu am inca sentinta pentru actiunea in anulare a documnetului constatator, alta autoritate contractanta ma poate descalifica in baza acestuia, intrucat vreau sa contest comunicatul la CNSC ????????????

Alte discuții în legătură

Achizitie directa - anunt publicitate in seap mihaidinu17 mihaidinu17 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati in urmatoarea situatie: - autoritatea contractanta posteaza anunt de publicitate ptr o achizitie directa in SEAP. In anunt ... (vezi toată discuția)
Anulare procedura de cumparare directa seap MARIACCS MARIACCS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! O universitate cu care avem legaturi comerciale au demarat procedura de cumparare directa pe SEAP a mai multor produse din ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc, anularea procedurilor si atribuirea directa donigao donigao Buna ziua, Ce fel de tertipuri juridice are la dispozitie o autoritate contractanta ca in cazul in care CNSC dispune anularea unei proceduri deschise ( ... (vezi toată discuția)