avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa - anunt publicitate in SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa - anunt publicitate in SEAP

Buna ziua,
Va rog sa ne ajutati in urmatoarea situatie:
- autoritatea contractanta posteaza anunt de publicitate ptr o achizitie directa in SEAP. In anunt sunt prezentate clar conditiile de participare si criteriile de adjudecare.
Unul din ofertanti (declarat necastigator) poate face contestatie la atribuirea achizitiei in situatia in care acesta constata ca nu au fost respectate solicitarile din anuntul de achizitie?
Astept cu interes raspunsurile dvs.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: mihaidinu17 , utilizator 12:51, 10 Mai 2017
Bună ziua,

Puteţi face constestaţie în condiţiile legii contenciosului administrativ la instanta de la sediul autoritatii contractante. CNSC nu are competenta pentru achizitiile directe.

Laura
Am inteles, va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)
Contestatie achizitie directa Lepadatu Ionela Lepadatu Ionela Bună ziua. Sunt debutanta in achizitii publice. Ma confrunt cu următoarea situatie: in calitate de autoritate contractanta am publicat pe SEAP un anunt de ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc -licitatie online (frauda!!?) ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua Am participat la o procedura de achizitie publica, executie lucrari, criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Noi am avut oferta cu nr 2. Dar ... (vezi toată discuția)