avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONTESTATIE ACHIZITIE DIRECTA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONTESTATIE ACHIZITIE DIRECTA

Bună ziua. Sunt debutanta in achizitii publice. Ma confrunt cu următoarea situatie: in calitate de autoritate contractanta am publicat pe SEAP un anunt de publicitate in vederea achiziționării directe a Serviciilor de întreținere reparatii, inspecție tehnica cu valoarea estimata de 65.000 lei fara tva. Am primit 2 oferte . Ambele conforme cu caietul de sarcini dar am ales-o pe cea cu prețul cel mai mic. Ofertanți necastigator mi a solicitat sa ii comunic rezultatul achiziției chiar daca in anuntul de publicitate era specificat ca rezultatul va fi comunicat doar către ofertanți câștigător. I am trimis comunicare . După 2 zile mi a solicitat sa vada dosarul achiziției si oferta câștigătoare asta fiind într-o vineri. I am raspuns abia miercuri , el ulterior facand contestație la CNSC. I am spus ca este vorba de o achiziție directă și nu de o procedură . CNSC a dispus trimiterea dosarului la instanța judecătorească. Mentionez ca achiziția nu a fost finalizată si nici contractul semnat .
Intrebare: eu ca AC am dreptul sa public un anunt de publicitate fara sa se finalizeze cu o achiziție ? Ideea este ca nu inteleg ce contesta acest ofertant, el face referire la raportul procedurii, dar in cazul achiziției directe nu exista asa ceva. Astept pareri . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lepadatu Ionela , utilizator 10:20, 15 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unei achizitii directe ? calin_andrei calin_andrei Care este calea contestarii unei proceduri de achizitii directe de pana in 30.000 eur ? Ce instanta este competenta (ce sectie) ? Este necesara derularea unei ... (vezi toată discuția)
Contestatie netransmisa la ac de catre contestator zinates zinates Ce trebuie sa faca AC in cazul in care e instiintata de catre cnsc ca s-a depus contestatie de catre unul din ofertantii necastigatori. Contestatia s-a depus ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc, anularea procedurilor si atribuirea directa donigao donigao Buna ziua, Ce fel de tertipuri juridice are la dispozitie o autoritate contractanta ca in cazul in care CNSC dispune anularea unei proceduri deschise ( ... (vezi toată discuția)