avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare teren

Buna ziua.In anul 2011 am facut cerere cu nr de inregistrare la Primaria din Miroslava(Iasi)pt a primi un teren in concesionare.In acest an,la sfarsitul lunii martie,se va face licitatie pt locuri de casa.Mie mi sa respins cererea,pe motiv ca am depasit varsta maxima de 35 de ani.(avand 37)Pot face ceva?Exista vreo lege care sa stipuleze ca se ia in considerare varsta din momentul in care se inregistreaza cererea?Va multumesc!Cu stima,Roxana!
Cel mai recent răspuns: roxana_paraschiva , utilizator 11:04, 9 Martie 2015
doriti concesionarea terenului sau doriti loc de casa???
In MO partea I nr.182 din 13003.2014 la ART.3 scrie ca la data depunerii cererii trebuie sa indeplinesti varsta maxima de 35ani, asa ca nu au motiv sa respinga din acest punct de vedere.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2015
IONICA VADUVA, utilizator
Primaria ofera teren pentru casa,si noua ni s-a spus ca nu mai putem beneficia,deoarece am depasit varsta de 35 de ani,cu toate ca atunci cand s-a inregistrat cererea aveam 33 de ani..
Va multumesc!
va rog din suflet un sfat!!!:-/
cititi raspunsul ca am scris exact ce va ineresa sau gresesc!!!????
la data depunerii cererii trebuie sa ai 35 ani
am inteles..acum sa vedem ce vor zice cei de la primarie!!!

Alte discuții în legătură

Legea15/2003 >>hoatare hcl, obligatoriu pana in 35 de ani la momentul atribuirii GabrielTA GabrielTA Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am depus prima cerere in baza legei 15/2003 in 02/2015, avand atunci varsta de 26 de ani. Anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Legea nr.15/2003 mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel am o fata de 18 ani,poate obtine un teren de la primarie pe care poate construi o casa. (vezi toată discuția)