Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie:
Am depus prima cerere in baza legei 15/2003 in 02/2015, avand atunci varsta de 26 de ani.
Anul acesta in aprilie am primit o scrisoare de la primarie in baza cerereii din 2015 pentru refacerea dosarelor(in 2023, aprilie la fata refacerii cererii am varsta de 34 de ani ), fiind in continuare eligibil (pana in 35 de ani).
Intre timp, printr-0 hotarare HCL, pe site ul primariei am vazut ca au adus urmatoarea modificare "Capitolul 2 art.5 se va modifica si va avea urmatorul continut >>De prevederile articolului 3, beneficiaza, o singura
data, pers0anele care au varsta pana in 35 de ani in momentul ATRIBUIRII terenului si indeplinesc conditiile stabilite prin legea15/2003 si prezentul regulament<<
Cu aceasta completare adusa de ei la legea15, e foarte posibil ca la momentul selectie dosarelor, eu sa indeplinesc criteriul de varsta pentru eligibilitate, dar chiar si asa la momentul atribuirii care se afdla intr-un punct viitor , e foarte posibil sa nu mai indeplinesc criteriul de varsta pentru ca pe 14.07.2023 voi implini varsta de 35 de ani.
As vrea sa stiu cat de legal este ceea ce au stabilit in HCL, tinand cont de speta in care ma aflu.
Ar fi fost mult mai corect, in aprilie cand primaria a cerut refacerea dosarelor sa accepte doar cereri eligibile, iar la momentul selectie dosarelor, sansa ar fi fost impartita corect catre toti cei care au depus cerere.
In formula adoptata de ei, si in speta mea, pot fi eligibil la daat selectiei si sa nu mai fiu eligibil la momentul atribuirii, pentru ca hotarare adusa face referire la um timp viitor petru clasificarea in atribuirea terenului.
Va multumesc