avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Analize medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Analize medicale

Ca orice persoana sunt inscrisa la medicul de familie actual de mai bine de 6 ani,dar in afara perioadei cat am fost insarcinata nu am beneficiat de nicio analiza gratuita(si in acea perioada eu am platit analize si medicamente).As vrea sa stiu mai detaliat ce analize se pot face gratuite lunar ,in ce perioada si mai ales copiii pana in 6ani de ce gratuitati beneficiaza.Multumesc
Cel mai recent răspuns: teodorabalan , utilizator 14:02, 7 Martie 2015
Medicul de familie va poate da toate informatiile necesare.
Ce analize medicale iti poti face gratuit, daca esti asigurat
www.avocatnet.ro/content/art...

Pentru minori vedeti acest link
[ link extern ] /
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analizele din perioada de sarcina sunt sau nu gratuite chiar si fara cotizarea la cnas? cez177 cez177 Buna ziua! Am si eu o nelamurire privind gratuitatea analizelor din perioada de sarcina. Medicul ginecolog mi-a spus ca sunt gratuite chiar si fara acea ... (vezi toată discuția)
Pachet analize gratuite decontate de cnas Serbanescu ionica Serbanescu ionica Bună ziua.As dori sa știu care sunt analizele gratuite,prin programul național de sănătate, ce sunt eliberate de către medicul de familie și câte ... (vezi toată discuția)
De ce drepturi beneficiez daca sunt gravida si nu sunt angajata? adriano451 adriano451 Buna seara!As vrea sa aflu pana nu e prea tarziu sa iau anumite masuri de ce drepturi beneficiez eu atat ca gravida,dar si apoi dupa ce nasc.Copilul meu va ... (vezi toată discuția)