avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... va rog un raspuns la o pronuntare pe exceptia perimarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

va rog un raspuns la o pronuntare pe exceptia perimarii

Buna dimineata, in anul 2013 am avut o actiune de divort introdusa la care nu ne=am prezentata , nici eu- reclamanta si nici paratul, motivul fiind impacarea noastra,nerezentandu-ne la prima infatisare.Din pacate, anul acesta am hotarat sa punem punct casniciei ( boala lunga= moarte sigura (, introducand o alta actiune , pe acelasi motiv.Am avut proces in februarie in care s-a pus in discutie execptia perimarii, ramand in pronuntare. Aseara am primit COMUNICAREA, numai ca nu prea inteleg exact.Instanta a hotarat ADMISA EXCEPTIA PERIMARII,INVOCATA DIN OFICIU, A PERIMARII CAUZEI, SI CONSTATA PERIMATA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA A paratului., cu drept de recurs in termen de 5 zile. Acum ce trebuie sa fac ,astept acasa urmatorul termen sau trebuie eu ca reclamanta sa mai fac si altceva? Imi ingreuneaza cumva procesul? Va multumesc f f mult !

Alte discuții în legătură

Perimare plangere contraventionala sykos sykos as dori sa stiu ce inseamna perimarea plangerii contraventionale ce obligatii legale am (vezi toată discuția)
Cand se constata perimarea din oficiu? viktorV viktorV Am un subiect de prezentat; va prezint urmatoarea speta : in litigiul civil, (anulare act...)suspendat in data de 11.10.2011, reclamantul a depus cerere de ... (vezi toată discuția)
Perimare neluchiru neluchiru Buna ziua. Am mai avut cateva intrebari pe acest forum in urma cu ceva timp legate de un proces de revocare a unei donatii, la care am primit raspuns. ... (vezi toată discuția)