avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Riscuri dupa adjudecare imobil in urma executarii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Riscuri dupa adjudecare imobil in urma executarii silite de catre Banca

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez un imobil la licitatie a unui imobil scos la licitatie de catre o banca pentru un credit de 80000CHF neplatit, contract creditare cu ipoteca, imobil inscris in CF ,lipsit de sarcini, datorii la intretinere 500lei, pret licitatie 20000euro.
O mare parte din banii ii iau si eu din banca si nu vreau sa platesc dobanda si sa nu pot utiliza apartamentul.
Daca voi deveni adjudecatarul acestei licitatii, ce riscuri am sa nu pot intra in posesia apartamentului?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:25, 6 Martie 2015
Actul de adjudecare reprezinta titlul dvs de proprietate, veti prelua imobilul liber de orice sarcini.

Singurul obstacol poate fi intarzierea il eliberarea apartamentului de catre actualii proprietari, fiind posibil sa cheltuiti niste bani in procedura de evacuare a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Apartament prin licitatie publica cu probleme eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin licitatie publica. Debitorul avea datorii la BANCA A care l-a scos la licitatie, iar din actele executorului ... (vezi toată discuția)