avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs talharie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs talharie

Buna seara sotul meu este condamnat la 4 ani ptr talharie.La recurs are sanse sa iiii mai scada din pedeapsa?precizez ca talharia a fost pe timp de noapte au fost 3 persoane si a fost intr-o locuinta.
Din ce spuneti, fapta constituie talharie calificata cu retinerea circumstantei agravante prin savarsirea faptei de 3 sau mai multe persoane, pedepsita de la 3 la 10 ani. Deci, a luat aproape minim nu stiu daca mai puteti spera la si mai bine.
Daca este si apelul parchetului va puteti astepta si la mai rau.
Recursul la facut el dar il poate retrage va multumesc frumos.Mai poate face si parchetu recurs daca a facut el
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2015
bianca11, utilizator
Nu este recurs este apel.
Daca mai sunt in termen pot face, daca a facut numai el, nu retrageti apelul ca nu i se poate inrautati situatia, poate are o sansa.
Va retrage apelu la prima instanta sa fie sigur ca parchetu nu mai poate face nimic nu vrem sa riscam sa ii dea mai mult.Avem un copil de 3 ani tatal lui este grav bolnav asta nu il ajuta cu nimic?

Alte discuții în legătură

Agravarea situatiei inculpatului in cel de al doilea recurs? ContSters40598 ContSters40598 Recursul inculpatului a fost admis la ICCJ, dar si recursul Parchetului care l-a declarat atat in fav. inculpatului , - in latura civila cat si in latura ... (vezi toată discuția)
Recurs loviri cercetasa cercetasa am facut recurs -loviri si alte violente -sentinta in fond este 3 luni cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare + despagubiri materiale si morale la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea cateva intrebari: 1) pentru prescrierea faptei ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, As avea cateva intrebari: 1) Pentru prescrierea faptei intr_un dosar penal se pune ca data de calcul (10 ani), data cand s-a emis rechizitoriul, ... (vezi toată discuția)