avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs talharie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs talharie

Buna seara sotul meu este condamnat la 4 ani ptr talharie.La recurs are sanse sa iiii mai scada din pedeapsa?precizez ca talharia a fost pe timp de noapte au fost 3 persoane si a fost intr-o locuinta.
Cred ca dvs nu intelegeti ce va spun, daca a declarat numai inculpatul apel nu i se poate agrava situatia in propriul apel(non reformatio in peius) este regula, doar daca a declarat si parchetul apel pot fi probleme, asa ca nu are rost sa-l retrageti.
Acum am inteles va multumesc frumos
de unde stim daca a declarat recurs si parchetul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agravarea situatiei inculpatului in cel de al doilea recurs? ContSters40598 ContSters40598 Recursul inculpatului a fost admis la ICCJ, dar si recursul Parchetului care l-a declarat atat in fav. inculpatului , - in latura civila cat si in latura ... (vezi toată discuția)
Recurs loviri cercetasa cercetasa am facut recurs -loviri si alte violente -sentinta in fond este 3 luni cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare + despagubiri materiale si morale la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea cateva intrebari: 1) pentru prescrierea faptei ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, As avea cateva intrebari: 1) Pentru prescrierea faptei intr_un dosar penal se pune ca data de calcul (10 ani), data cand s-a emis rechizitoriul, ... (vezi toată discuția)