avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recomandare dictionar juridic si curs Drept ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recomandare dictionar juridic si curs Drept administrativ

Buna ziua, imi puteti recomanda un dictionar de termeni juridici? Au cam inceput sa se adune, iar unii profesori nu prea ii definesc

Totodata, daca imi puteti recomanda si un curs de drept Administrativ mai bun?
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 18:35, 6 Martie 2015
Fiind student, cred ca sunt in masura sa va indrum.

In ceea ce priveste dictionarul, nu veti gasi un dictionar atotcurpinzator. Deci, va orientati in librarii, pe Civil & Procesual Civil si Penal & Procesual Penal. La cel de penal, eu il am pe unul de-al lui Costica Bulai, foarte bun, vi-l recomand. La civil, nu va pot spune exact ce anume, sunt destul de multe, orientati-va dupa buget si calitatea materialului.

Referitor la cursul de administrativ, 554/2004 ar trebui sa fie foarte bine studiata. Incercati cursurile doamnei Vedinas si doamna Teofan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta: contractul de antrepriza BogdanLupu BogdanLupu Buna seara, Am urmatorul titlu: Contractul de antepriza. Indrumatorul meu, un profesor si un judecator extraordinar mi-a pus in sarcina sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere barou isabeladr isabeladr Ma intereseaza bibliografia pentru concursul de admitere in barou pentru anul 2011 (vezi toată discuția)