avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorie a fiului preluata de parinti in proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorie a fiului preluata de parinti in proces civil

Paratul, debitor al unei sume de bani, cetatean major,mi-a propus sa stingem procesul civil prin preluarea datoriei sale de catre parintii sai prin act notarial.
Este bine sa accept aceasta propunere?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:21, 7 Martie 2015
Desigur, nu este rea propunerea, atat timp cat este facuta in fata unui notar pentru a conferi o siguranta in plus. Scopul este sa recuperati suma, necotand de la cine vine.
Va multumesc si va doresc week-end placut!
Conteaza sa aveti ce le lua in caz ca nu vor plati nici ei, poate fiul e mai instarit sau poate..nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare conflict prin plata parțială a sumei. cum se redactează înțelegerea? Bighydeva Bighydeva Buna ziua, un cetatean trebuie sa imi dea mie 10.000 de ron, am castigat in instanta intr-un proces etc.De 5 ani nu mi-am vazut banii, acum respectivul zice ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita din cauza ratelor la banca titel00 titel00 Buna ziua, deoarece nu sa mai putut achita un credit garantat cu ipoteca sa ajuns la executare silita,locuinta apartine parintilor si acolo isi au si ... (vezi toată discuția)
Ce doresc femeile de la noi, barbatii. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Varsta nu iarta pe nimeni. Fiecare etapa are \\"dorintele\\" ei. Ceea ce conteaza de fapt, este cum sunt administrate aceste dorinte, in cuplu. LISTA ... (vezi toată discuția)