avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test de paternitate

Buna ziua,am o dilema care nu imi da pace am avut si inca am o relatie cu sotia unui amic ,relatie care a inceput in urma cu mai bine de 10 ani si continua si acum.
Copilul lor seamana cu mine la fizic destul de bine si mi-a incoltit ideea ca ar fi al meu ceea ce ea nu recunoaste zice ca mi se pare..Cum pot afla daca e al meu si cum pot sa le cer sa faca testul (tatalui si fiului adica) sau nu am dreptul asta?.Daca e al meu il vreau
O sa incerc si varianta asta am inteles ca costa undeva la 2000 lei..
La Timisoara la IML costa 3600.
La privati s-ar putea sa fie mai scump.
E un laborator în București unde v-ar costa 600 de lei, n-o fi test adn, dar e ce va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)
Numele copilului din concubinaj al unei mame casatorite cu alt barbat maya12 maya12 Buna ziua! Exista posibilitatea ca un copil sa fie trecut pe numele tatalui avand in vedere urmatoarea situatie: -mama copilului inca nedivortata in ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii mircealoko mircealoko buna ziua.am o mare problema.eu impreuna cu concubina mea (impreuna de 6 ani) avem un copil nou nascut.ea este casatorita de 20 de ani dar nu mai este cu sotul ... (vezi toată discuția)