avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

solutia in dosarul nr 8224/303/2014
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 11:24, 7 Martie 2015
Credeti ca pe acest forum da consultatii Nostradamus,CONSULTANTII PUTAND GHICII INTREBARILE DVS NEROSTITE?Pt a putea primi un raspuns formulati o intrebare,dati amanunte etc.
Probabil vă referiți la dosar 8224/303/2014 aflat pe rolul jud. sector 6 București- admite cererea Asociației de propr, Obligă pârâta la plata sumei de 7919,81.., penalizări în val. de 2014, cheltuieli de judecată-1075 lei. Cu apel.
Formulați întrebarea complet pentru a vi se putea da un răspuns corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna "admite in parte" ? prettydaniola prettydaniola Am avut un proces de calomnie, eu fiind reclamanta. In cererea de chemare in judecata am cerut: 1) plata daune morale in valoare de 10.000 lei; 2) plata ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita Siminoca Siminoca Buna seara, Am nevoie de un sfat. Astazi am fost anuntata de catre cei de la departamentul HR ca s-a primit o incuviintare de executare silita pe numele ... (vezi toată discuția)
Penalizare sau dobanda remuneratorie silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Asociatie de proprietari castiga cu sentinta definitiva un proces cu un proprietar ce a refuzat sa plateasca cota parte de la reabilitarea ... (vezi toată discuția)