avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mi-am dat demisia si nu au fost cinstiti cu salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mi-am dat demisia si nu au fost cinstiti cu salariu

am lucrat casiera la un hypermarket timp de 3 luni si din diferite motive mi-am dat demisia pe data de 4.06 anul acesta salariu il luam pe data de 15 si mi-au dat doar 680 . In contract am 900 dar la angajare au zis ca tot atat iau si in mana si sau tinut de cuvant pana mi-am dat demisia chiar daca am lucrat o luna intreaga si inca trei zile care astea 3 nu cred k mai vad ceva bani . deci o luna am lucrat aproape gratis si cu ore peste program. ce pot face daca mai pot?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:13, 18 Iunie 2009
1. Faceti o sesizare la ITM care va verifica si va lasa un plan de masuri angajatorului prin care va dispune si plata salariului dvs. dar nu il poate obliga sa faca asta. Cel mult poate aplica o amenda pentru neaplicarea masurilor.
2. Puteti sa-l dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care domiciliati sau aveti resedinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare cayafa cayafa buna seara am lucrat la o firma de distributie din bucuresti mi-am dat demisia cu acordul partilor dar salariul nu mi l-am primit pe ultima luna lucrata ... (vezi toată discuția)
Cerere pt.somaj si recuperarea drepturilor banesti Magda74 Magda74 Sotul meu nu a primit salariul (de bonuri de masa sa nici nu vorbim) de aproximativ 3-4 luni. A cerut angajatorului sa fie dat in somaj, dar acesta a refuzat ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit adrian_huned adrian_huned am o intrebare daca ma puteti ajuta si pe mine.de curand am demisionat de la o firma la care am lucrat si cand mi-am facut actele de demisie firma ma obligat ... (vezi toată discuția)