avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legislatie persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legislatie persoane cu handicap

mama de copil cu handicap grav, angajata intr-o institutie de stat, doreste reducerea programului de munca de la 8 la 4 ore, este posibil avand in vedere ca art.12 din legea 448/2006 s-a abrogat , iar potrivit art.33 din oug 111/2010 intrucat primeste indemnizatie (colilul nu are asistent personal) nu sunt incidente dispozitiile art.32 privito la reducere program.
care ar fi temeiul legal pt a beneficia si de indemnizatie si de program redus?

Alte discuții în legătură

Program redus la 4 ore pentru persoana care ingrijeste un copil cu handicap grav MariaMartiniuc MariaMartiniuc Buna ziua! In Legea nr.448/2008, art. 12, pct.d) se spune ca ”Persoana care are in ingrijire, supraveghere si intretinere un copil cu handicap beneficiaza, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am în îngrijire un copil cu handicap grav care ... Ela Mihaela Ela Mihaela Bună ziua, Am în îngrijire un copil cu handicap grav care a împlinit 7 ani în luna iunie 2020. Certificatul de încadrare în grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Program redus de lucru la 4 ore pentru ingrijire copil cu handicap peste 7 ani LidiaAdomnicai LidiaAdomnicai Buna ziua. Sunt in concediu de ingrijire a copilului cu handicap (grav) de la 3 la 7 ani si trebuie sa-mi reiau activitatea luna viitoare. Conform art. 32 al ... (vezi toată discuția)