avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Program redus de lucru la 4 ore pentru ingrijire copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Program redus de lucru la 4 ore pentru ingrijire copil cu handicap peste 7 ani

Buna ziua. Sunt in concediu de ingrijire a copilului cu handicap (grav) de la 3 la 7 ani si trebuie sa-mi reiau activitatea luna viitoare. Conform art. 32 al OUG 111/2010 as avea dreptul de program redus de lucru la 4 ore. Va rog sa-mi spuneti daca reducerea programului de lucru la 4 ore imi va afecta salariul si daca copilul va mai beneficia de indemnizatie de handicap dupa implinirea varstei de 7 ani.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 24 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul poate fi afectat de reducerea programului de lucru la 4 ore.

Persoanele care beneficiaza de un program de lucru redus la 4 ore au dreptul la o indemnizație egală cu 50% din cuantumul minim al indemnizației stabilit la art. 2 alin. (2) din OUG 111/2010 (n.m., 666 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program redus cu 4 h irinabucurenciu irinabucurenciu Buna ziua! O persoana angajata cu contract individual de munca care are in intretinere un copil cu handicap grav poate beneficia de program redus la 4 ore. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! imi puteti da va rog un model de cerere de reducere ... RebeccaB RebeccaB Buna seara! Imi puteti da va rog un model de cerere de reducere a programului la 4h pentru patrintele cu copil cu handicap grav? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil cu certificat de boala cu handicap accentuat 3-7 ani Daniela Cristache Daniela Cristache buna ziua,fetita mea are 2 ani si 8 luni.pina implineste ea 3 ani eu voi avea un an de zile in campul muncii.stiu ca este o lege privind aceasta ... (vezi toată discuția)