avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Trebuie anecsate adeverinte de la toate fostele locuri de munca la dosarul de pensionare pentru stabilirea vechimi sau e de ajuns cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:54, 9 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
1. Incepand cu data de 01.04.2001 toti angajatorii au intocmit si expediat (la Casa de Pensii, la Casa de Asigurari de Sanatate si la Agentia de Somaj) declaratiile lunare nominale care cuprindstagiile de cotizare si contributiile datorate pentru fiecare salariat in parte.

2. - Asadar incepand cu data de 01.04.2001 Casele de Pensii au in evidenta electronica toate stagiile de cotizare ale dvs. precum si veniturile pentru care datorati contributie pentru pensie.
- Deci incepand cu aceasta data nu mai este nevoie de adeverinte de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume luate in considerare la calculul pensie? siro siro Buna ziua, un fost salariat, in prezent pensionat pt.limita de varsta, a solicitat o adeverinta privind valoarea tichetelor de masa de care a beneficiat pe ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare ContSters122901 ContSters122901 Pentru intocmirea dosarului de pensionare, adeverintele cu sporurile si contributia de asigurari sociale se ellibereaza de institutia sau unitatea ... (vezi toată discuția)
Dovada stagiu cotizare assbell99 assbell99 imi depun cererea pentru pensie urmas si vad ca imi trebuie dovada stagiu cotizare nr pentru sotul meu decedat.Nu am asa ceva.As dori sa stiu de unde se ... (vezi toată discuția)