avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotărâre judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotărâre judecatoreasca

în anul 2009 sa început un proces de ieșire din indiviziune după bunici mei cu rostul ca fiecare din moștenitori sa și treacă pământul pe care la primit de la bunicul meu deoarece toate terenurile erau trecute la tatăl meu dar fiecare muncea bucățile primite și am vrut finalizarea unui act.dintre toți moștenitori numai unul nu a fost de acord și acum dorește partea lui mai mult decât a primit deoarece ne fiind alți frați în viata decât nepoți se declara nemulțumit. acest proces a devenit partaj , iar eu am făcut partajul după părinti mei în care am hotărâre definitiva și irevocabila și proces verbal de punere în posesie ne afectând bucățile celorlalți moștenitori , dar instanta în acest dosar nu tine cont de hotărârea mea care nu a fost niciodată contestata de nimeni.de ce nu mi se ia în calcul hotărârea mea și punerea în posesie ? acum prin expertiza realizata se încearcă a se fărâmița terenurile și primesc terenuri pe care nu le-a deținut tatăl meu și mi se ia terenul pe care am acte iar la unele bucății de terenuri nu au acces de a intra.expertul nu a ținut cont nici de obiective impuse de instanta deoarece ne-a lotizat pe toți cu 3 m lățime .întrebarea mea este de ce nu se tine cont și de hotărârea mea ?
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2015
mih25, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune si iesire din indiviziune dupa bunici madina71 madina71 Buna ziua! Bunicii sunt de mult decedati. Ei au avut 6 copii, din care doi decedati (unul din ce doi a fost tatal meu), iar unul este imobilizat la pat, ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua! Daca pe titlu de proprietate sunt trecuti ca si proprietari cei trei fii mostenitori(mostenitori intre care nu exista comunicare....) partajarea ... (vezi toată discuția)