avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare CAEN activitate prestata de terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare CAEN activitate prestata de terti

Buna ziua.

Doresc sa stiu ce activitate CEAN ar trebui sa autorizez in magazinul meu daca doresc sa vand servicii de dresaj canin sau cosmetica animala , prestate de terti (nu le efectuez eu).
Unele servicii se ofera prin voucher la achizitionarea altor produse.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: FlorinSI , utilizator 09:37, 12 Martie 2015
Cod caen 4611 Intermedieri in comertul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile si cu semifabricate?
Mai uitati-va la condurile caen aferente intermedierilor. Eu nu am gasit pe serviciile solicitate de dvs.
Multumesc pentru raspuns.
Nu credeti ca s-ar incadra mai bine CAEN 4618 Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a., avand in vedere ca magazinul este pet-shop?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cod caen se incadreaza glo glo vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza comertul cu ... (vezi toată discuția)
Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)
Autorizatii coduri caen 2ntz 2ntz Am tot cautat o lista cu codurile caen care nu necesita niciun fel de autorizatie, si singurul lucru pe care l-am gasit a fost o lista cu niste activitati insa ... (vezi toată discuția)