avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Trecerea casei pe numele meu
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Trecerea casei pe numele meu

Buna ziua , bunica mea de 80 de ani ar dori sa imi treaca casa pe numele meu.Eu in mai implinesc 18 ani se poate mai devreme de 18 ani? si ce taxe in total m-ar costa.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 16:48, 10 Martie 2015
In cazul vanzarii sunt de platit taxe notariale si impozitul pe vanzare. Daca se face donatie, lucru neindicat pentru ca poate fi atacata de mostenitorii rezervatari, taxe notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire rog ajutor bla bla bla bla Buna ziua as avea o intrebare bunicul a decedat la fel si tatal meu.eu am acceptat mostenirea(sunt nepoata de fiu decedat) astfel bunica nu si-a putut ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar ContSters331114 ContSters331114 Buna seara. Am o intrebare referitoare la trecerea unui apartament de pe numele parintilor (in cazul de fata socrii mei) pe numele sotului si al meu. Ma ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie whitecamelia whitecamelia Ce act trebui intocmit de catre bunici pentru a ceda dreptul de proprietate asupra unui imobil catre unicul lor nepot? Mentionez ca mama copilului este in ... (vezi toată discuția)