avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prima casa 2
Discuție deschisă în Executare silită

Prima casa 2

Buna seara,
In anul 2010 an contractat un credit Prima Casa cu banca Millennium Bank.
Timp de 4 ani nu am avut probleme in a achita rata, dar anul trecut am ramas insarcinata si am intampinat probleme financiare.
In clipa de fata, banca a decis sa trimita dosarul la Fondul de Garantare. Tin sa mentionez ca singura notificare a bancii a fost un SMS in data de 4 februarie, nu am primit nici un fel de recomandata/confirmare primire, mail, asa cum este stipulat in contract. De asemenea, in contract se precizeaza ca trebuie sa treaca 15 zile pentru ca banca sa renunte la scadentar. In data de 18.02.2015, in decursul celor 15 zile de la asa-zisa notificare am achitat suma de 330 Euro, banca retinandu-i, deja creditul nu mai avea scadentar (rate).
Am facul contestatie la Fondul de Garantare, precum si solicitare bancii sa revina la scadentar si am solicitat si o copie dupa dosarul inaintat fondului. Nu am primit nici un raspuns de 2 saptamani.
Va rog sa-mi spune-ti ce pot face avand in vedere ca dosarul este la Fondul de Garantare si nu am vrea sa ramanem fara casa cu un copil de 2 luni.Tin sa precizez ca la momentul sms-ului aveam 1 rata intarziere ulterior platita.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2015
cody77, utilizator

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar prima casa petrutibichi petrutibichi Buna ziua ma numesc TP sunt din jud Iasi si in aprilie 2010 am luat un credit prin programul Prima Casa de la Millennium Bank.Pentru a-mi aproba dosarul mi s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita RamonaH82 RamonaH82 Buna ziua, In 2004 doua persoane din familie, coproprietari au garantat cu imobilul si terenul aflat in posesie pt o SC. ajutand-o sa obtina un credit pt ... (vezi toată discuția)
Problema critica cu creditul danielbuca danielbuca Buna ziua, Acum peste un an am facut un credit de nevoi personale la banca Millennium pe 10 ani. Totul a fost ok pana in primavara cand am avut cateva ... (vezi toată discuția)