avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident din vina celor de la apa-canal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident din vina celor de la apa-canal

buna ziua am si eu o intrebare am avut un accident mai exact am intrat cu masina intr-un gard care era pus langa un canal unde se efectuase lucrari nesemnalizat ,la 10 minute dupa accident au sosit cei de la apa canal si au semnalizata cu un fir de banza reflectorizanta eu am martori si filmare cu cel de la apa canal când puneau banda reflectorizanta .Întrebarea mea este daca dau in judecata firma de la apa canal voi avea castig de cauza ? mentionez ca am o masina alfa romeo 156 ,2001 si au fost avariate aripa dreapta,oglinda dreapta,bara fata,usa dreapta,farul dreapta .daca am sanse sa castig ce trebuie sa fac si unde sa merg? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:43, 19 Martie 2015
Sa dati in judecata societatea de apa-canal la judecatoria in a carei circumscriptie se afla sediului societatii respective.
Aveti sanse de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident bizar - culpa comuna ? westdesign westdesign Buna ziua, incerc sa va descriu cat mai exact accidentul pe care l-am avut in urma cu 4 ore. Ajuns intr-o intersectie dirijata dintre un drum cu sens ... (vezi toată discuția)
Accident auto Flor-inna Flor-inna Buna ziua, doresc un raspuns obiectiv cu privire la stabilirea vinovatiei intr-un accident rutier, in urmatorul context: Ma deplasam pe DN pe banda 1, ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune BadyGuard BadyGuard In seara de 31-01-2010 rulam cu auto meu dacia 1310 pe un drum cu prioritate impreuna cu o amica a mea,iar la un moment dat din partea dreapta a mea a iesit ... (vezi toată discuția)