avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin la alta adresa,implicatii pentru proprietar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin la alta adresa,implicatii pentru proprietar

Buna ziua. Doresc sa schimb adresa din buletin in alt oras, dar la o adresa unde nu voi locui fizic. Adica eu voi locui in chirie, dar cunosc pe cineva care ma poate lua in spatiu. Intrebarea este: ii voi creste respectivului cheltuielile cu ceva? Va plati mai mult la impozit sau la intretinere atat timp cat eu fizic nu locuiesc in acel imobil
Cel mai recent răspuns: alexc20 , utilizator 11:23, 10 Martie 2015
Nu va plati mai mult impozit si nici la intretinere nu veti fi adaugat atata timp cat nu locuiti acolo.
In schimb daca veti avea amenzi, probleme cu vreo banca etc. comunicarile vor fi transmise acolo. Legal este ca dupa ce va faceti CI sa va faceti si viza de resedinta la adresa unde veti locui.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire in spatiu locativ sorineldobre sorineldobre Buna ziua , vreau sa primesc pe cineva in spatiu numai pt. a-si putea face buletin de Bucuresti . Nu va locui la mine dar va figura pe adresa mea . Implica ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu ral75 ral75 Buna ziua! As vrea sa stiu,va rog,cum as putea lua pe cineva in spatiu(persoana vrea doar buletin,fara sa locuiasca la adresa mea),care este din alt oras si ... (vezi toată discuția)