avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu

Buna ziua!
As vrea sa stiu,va rog,cum as putea lua pe cineva in spatiu(persoana vrea doar buletin,fara sa locuiasca la adresa mea),care este din alt oras si vrea mutatie in orasul meu,locuieste cu chirie in alta parte si i-a expirat buletinul. Ar fi legal? Ar trebui sa platesc ceva pe la financiar? La ce riscuri m-as expune? Sau ce alte optiuni ar avea ea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:08, 24 Februarie 2014
Persoana va e apropiata, va e ruda, o cunoasteti bine sau de ce faceti asta ?
Buletin ii faceti pe 10 ani, nu e chiar putin.. timp in care puteti avea neplaceri la sectia financiara daca persoana ia amenzi ( nu veti vinde casa daca veti dori pana nu ii platiti si amenzile, veti fi conditionat de plata amenzilor daca veti solicita diferite adeverinte), ii veti primi corespondenta- citatii, somatii etc, nu veti beneficia de ajutor de caldura daca are masina cu motor mare nimic serios, dar neplacut poate fi. Conteaza f mult ce persoana e.. ca poate fi una fara complicatii- imprumuturi banci, in procese, proprietar de auto, scandalagiu sau invers.
Nu platiti nimic la financiar.
Este o colega de munca. Am incredere in ea. Dar,daca spuneti ca as putea avea probleme la obtinerea subventiei de caldura,asta inseamna ca ea tb trecuta si la intretinere? Repet: nu locuieste la adresa mea.
Am inteles ca nu veti locui impreuna, bineinteles ca nu o veti trece la intretinere.
Stiti ca pt subventia la caldura nu trebuie sa aveti masini cu motor de capacitate mare si alte bunuri incluse intr-o lista, ori daca dansa are,vor aparea inregistrate la domiciliul dvs, asta are legatura cu subventia.
Ok,cu intretinerea am inteles. Dar,mai lamuriti-ma cu ceva,va rog! Pot risca vreo amenda sau,Doamne fereste,inchisoare pt fals in declaratii,daca ea nu locuieste la adresa care va fi in buletin? Era ceva de genul asta,un og. dat mai nou... Si multumesc mult pt ajutor!
Nu comiteti niciun fals. Dvs nu declarati ca va sta acolo, ci ca sunteti de acord sa stea, s-o luati in spatiu la acea adresa.
Sunt multi care fac asta pt bani si iau in spatiu de 30 m2, 300 de persoane, e vb de alta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura cristinageorgescu cristinageorgescu buna ziua ! am aflat astazi ca parintilor lor mei nu le accepta cererea pt ajutor de caldura pe motiv ca la adresa lor figureaza o masina cu o capacitate de ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca primesc persoana in spatiu floreaionut floreaionut sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta ... (vezi toată discuția)