sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta fapta si daca pot sa limitez prin anumite acte notariale eventualele urmari.
VA MULTUMESC
Nu ati precizat concret interesul persoanei
Aceasta doreste strict sa obtina viza de flotant sau chiar sa locuiasca la dvs ?
Daca intelegeti sa o luati in spatiu,urmeaza sa incheiati contract de locatiune,in cuprinsul careia urmeaza sa impuneti drepturi si obligatii reciproce,garantii,etc
Stiti vorba "Facerea de bine...."?
Prostia asta am facut-o eu cu prietena unui nepot, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta am descoperit amenzi, autoturism inmatriculat pe adresa mea, amenzi de la Politie pentru parcare neregulamentara in Timisoara (adresa in Bucuresti), masina inmatriculata pe numele ei (care nu avea carnet) si condusa de un frate, Politia venita la usa mea, iar lista este mai lunga, daca nu aveti probleme si doriti sa aveti, faceti CI pe adresa dumneavoastra!!
persoana respectiva spune ca vrea doar sa-si faca buletin.exista riscul ca apoi sa-si doreasca cu adevarat sa stea in locuinta?voi fi obligat sa-i permit sa locuiasca in locuinta?
important este daca sunt obligat sa-i permit sa locuiasca in locuinta .mai precis la adresa din buletin?
si eu in buletin sunt trecut ca locuiesc la socri desi nui adevarat...
cand am fost la primarie ne/au intrebat pe cat timp vrea sa ma i/a in intretinere,
1/adica pe perioada determinata sau nedeterminata? aici tu alegi
2/fiind persoana care detine contractul el poate sa ma scoata cand vrea afara din casa doar figureaza el ca propietar nu eu..
3/ fai pe o perioada DETERMINATA ca in caz ca e nevoie sa poti actiona.... ca doar esti barbatu casei nu
Persoana care vrea sa-si faca buletin pe adresa dv. sau a oricarui altcineva are o problema.
Evident ca veti fi obligat sa o lasati sa locuiasca in apartament de vreme ce acolo va fi domiciliul din cartea de identitate.
Actualmente nu se mai pune problema ca cineva nu se poate angaja intr-un oras daca nu are adresa din acel oras, ca inainte de '89. Cu o CI de Cuca Macaii te poti angaja oriunde.
Problema persoanei este ca ori a fugit de-acasa, ori vrea sa-si piarda urma fata de locul unde a locuit.
Poate mai sunt si alte cauze, dar e clar ca o data ce-l veti lua in spatiu, va veti crea niste obligatii pe care, din ce ne scrieti, nu va vad dornic sa vi le asumati. Asa ca renuntati la asta.
Luare in spatiu
ral75
Buna ziua!
As vrea sa stiu,va rog,cum as putea lua pe cineva in spatiu(persoana vrea doar buletin,fara sa locuiasca la adresa mea),care este din alt oras si ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu
BCF
Buna ziua
Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta.
Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)