avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce riscuri exista atunci cand iei in spatiu o persoana?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce riscuri exista atunci cand iei in spatiu o persoana?

Buna seara. Sunt interesata sa aflu ce riscuri implica luarea in spatiu a unei persoane, in cazul meu a fiicei vitrege. Sotul meu are o fiica, din casatoria anterioara, care locuieste impreuna cu mama sa,fosta sotie deci, in chirie intr-un alt oras. Curand va implini 14 ani si trebuie sa-si faca buletin (si nu are unde). Mentionez ca nu va locui cu noi ci tot cu mama ei. Ce riscuri pot exista?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:04, 2 Septembrie 2014
Absolut niciunul in privinta proprietatii dvs. - banuiesc ca asta va intereseaza in primul rand.
Unul din riscuri este ca la adresa de domiciliu sa primeasca citatii,amenzi,dar care nu va afecteaza pe dv
Va multumesc din suflet pt raspunsuri.
Dar in cazul in care fata va dori, la un moment dat, sa locuiasca cu noi, sunt obligata sa o primesc? Sa presupunem ca va reusi la un liceu in Bucuresti, voi fi obligata sa o primesc sa locuiasca la noi sau poate sta frumos in internatul liceului respectiv?
Va multumesc tuturor care incercati sa ma ajutati cu raspunsuri dar nu vreau sa fac un pas gresit pt care sa regret mai tarziu.
Vorbiti de copilul sotului dvs. Daca tatal ei va dori s-o primeasca, cu buletin sau nu,fata banuiesc ca va locui la dvs.
Sunt de parere sa stati totusi linistita, fata nu va dori sa locuiasca cu dvs, va sta probabil
" frumos" la un camin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ... flori2009 flori2009 Buna! Urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ginerele meu si nepoata cu copiii si doresc sa ma asigur ca si ginerele meu va avea dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Internarea unui batran intr-un camin de batrani Dal99 Dal99 Buna seara! As dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri intr-o problema.Bunica mea este nevazatoare de gradul I. A locuit pana de curand intr-o casa care a ... (vezi toată discuția)
Tatăl vitreg vrea sa ma dea afara din casa ... Mircea Florentin Mircea Florentin Bună ziua! Am 18 și locuiesc cu mama mea naturala și cu tatăl vitreg în apartamentul tatălui. Ei doi nu s-au casatorit și nu au acte. Tatăl meu a ... (vezi toată discuția)