avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Admitere master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Admitere master

Poate o universitate sa puna conditii suplimentare la inscrierea pentru examenul de admitere la studiile de master (altele decat ca acel candidat sa fi termninat un ciclu de licenta si sa aiba diploma)?

Este vorba de masterat in limba romana iar ca si conditii: certificat de competenta lingvistica intr-o limba de circulatie internationala.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2015
ppnashu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ppnashu , utilizator 19:59, 10 Martie 2015
Nu numai ca poate impune conditii de admisibilitate pentru ciclul urmator, ci chiar o fac des, de ex. examen de admitere pentru master.
Admiterea la master se face pe baza unui examen. Intrebarea era daca se pot pune conditii suplimentare pentru a participa la examenul de admitere, sau examenul de admitere selecteaza pe cei care intra la master. Nu este acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)